O nama

Naša tvrtka je osnovana kako bi zadovoljila interese naših klijenata i doprinijela njihovom uspjehu nudeći visokokvalitetne sastojke, alate i opremu za slastičarstvo i ugostiteljske djelatnosti, za profesionalce i amatere.

Nudimo široki raspon renomiranih proizvođača iz Francuske i Italije. Na našim stranicama pronaći ćete isprobane recepte, korisne informacije i savjete.

Naša misija : profesionalnost, visoka kvaliteta, osobni pristup i edukacija.

Naša vizija : opskrba cijelim nizom visokokvalitetnih sastojaka, alata, materijala i opremi potrebnih za slastičarstvo i ugostiteljstvo, za profesionalce i amatere. Po mjeri svakog kupca, uz osobni pristup i podršku.

Naš cilj i interes: profesionalnost  ostvarena u suradnji sa najboljim dobavljačima, poduzetan duh i želja postati prvim izborom naših klijenata.

Kvaliteta koju ćete prepoznati u proizvodima koje nudimo odraz je visokih standarda zdravstvene ispravnosti, zaštite okoliša i istraživanja. Kvalitetu možete prepoznati i u usluzi gdje je kupac u samom srcu poslovanja.

Trudimo se postići osobni pristup kako bi ostvarili zadovoljstvo i vjernost kupaca i ispunili i najzahtjevnija očekivanja.

Edukacija je bitan dio našeg poslovanja. Uključuje ne samo pomoć u korištenju proizvoda, nego nastojimo pridonijeti uspjehu naših klijenata. Najbolje tehnike, metode, recepti i  #gourmandise_lab su vam na raspolaganju.

Strast je srž profesionalnosti i uspješnosti u ugostiteljskoj djelatnosti, naročito u slastičarstvu.

Mi želimo rasplamsati vašu strast, nadahnuti vas i pokrenuti kreativnost u vama!

 

Zahvaljujući poslovnoj izvrsnosti i postignutim rezultatima u proteklom periodu, tvrtka GOURMANDISE d.o.o. je zadovoljila stroge financijsko-analitičke kriterije prema metodologiji jedinstvenoj za područje cijele Europe, te stekla pravo postati nositeljem A+ Certifikata bonitetne izvrsnosti.
GOURMANDISE d.o.o. pripada u skupinu 9% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj, te je kao nositelj Certifikata siguranugledan i poželjan poslovni partner.
Bonitetna ocjena izvrsnosti predstavlja natprosječnu bonitetnu vrijednost poslovnog subjekta. Temeljena je na financijskim izvještajima subjekta za proteklu poslovnu godinu i predviđa sigurnost rada u sljedećih dvanaest mjeseci.

Uvijek smo Vam na raspolaganju!

Vaš GOURMANDISENovo u ponudi

ZAŠTITNE RUKAVICE GL2

201,25 Kn
26,71 €

LIST SREBRNI, 95x95mm, 25 listova

233,75 Kn
31,02 €

Lecitin Suncokretov. Prah. 200g.

42,50 Kn 85,00 Kn
5,64 € 11,28 €

IZOMALT Gallia, 5kg

456,25 Kn
60,55 €

IZOMALT Gallia, 1kg

100,00 Kn
13,27 €