O nama

Naša tvrtka je osnovana kako bi zadovoljila interese naših klijenata i doprinijela njihovom uspjehu nudeći visokokvalitetne sastojke, alate i opremu za slastičarstvo i ugostiteljske djelatnosti, za profesionalce i amatere.

Nudimo široki raspon renomiranih proizvođača iz Francuske i Italije. Na našim stranicama pronaći ćete isprobane recepte, korisne informacije i savjete.

Naša misija : profesionalnost, visoka kvaliteta, osobni pristup i edukacija.

Naša vizija : opskrba cijelim nizom visokokvalitetnih sastojaka, alata, materijala i opremi potrebnih za slastičarstvo i ugostiteljstvo, za profesionalce i amatere. Po mjeri svakog kupca, uz osobni pristup i podršku.

Naš cilj i interes: profesionalnost  ostvarena u suradnji sa najboljim dobavljačima, poduzetan duh i želja postati prvim izborom naših klijenata.

Kvaliteta koju ćete prepoznati u proizvodima koje nudimo odraz je visokih standarda zdravstvene ispravnosti, zaštite okoliša i istraživanja. Kvalitetu možete prepoznati i u usluzi gdje je kupac u samom srcu poslovanja.

Trudimo se postići osobni pristup kako bi ostvarili zadovoljstvo i vjernost kupaca i ispunili i najzahtjevnija očekivanja.

Edukacija je bitan dio našeg poslovanja. Uključuje ne samo pomoć u korištenju proizvoda, nego nastojimo pridonijeti uspjehu naših klijenata. Najbolje tehnike, metode, recepti i  #gourmandise_lab su vam na raspolaganju.

Strast je srž profesionalnosti i uspješnosti u ugostiteljskoj djelatnosti, naročito u slastičarstvu.

Mi želimo rasplamsati vašu strast, nadahnuti vas i pokrenuti kreativnost u vama!

 

Uvijek smo Vam na raspolaganju!

Vaš GOURMANDISE