Zašto mi

Naša vizija je da opskrbimo klijente cijelim nizom visokokvalitetnih sastojaka, alata, materijala i opreme potrebnih za proizvodnju, posebno slastica ali i za ugostiteljstvo u cjelini. Namjenjeni za profesionalce i amatere, na temelju prilagođenog i personaliziranog pristupa i podrške.

To znači da želimo i da ćemo pokušati ponuditi našim klijentima sve što je potrebno za njihove profesionalne djelatnosti, počevši od manjih alata poput nastavaka za slastičarske vrečice do visoko kvalitetne opreme poput zamrzivača.

Surađujemo s tvrtkama (pet francuskih tvrtki i jednom talijanskom tvrtkom), koji su nadaleko poznate diljem svijeta zbog kvalitete, praktičnosti i inovativnosti svojih proizvoda. Te tvrtke mogo ulažu u razvoj i istraživanje. Njihovi proizvodi odgovaraju svim važećim standardima u Europi i SAD-u te imaju sve potrebne certifikate, što znači da su sigurne, pouzdane, učinkovite i inovativne.

S naše strane, uvijek ćemo Vam pružiti sve specifične informacije, konzultacije i preporuke u vezi s proizvodima koje nudimo, za Vas da napravite pravi izbor i potpuno zadovoljite svoje potrebe.

Naš #gourmandise_lab je dizajniran za prikaz i da Vas nauči kako da radite s proizvodima koje nudimo, da biste dobili maksimalnu korist i učinkovitost takvog korištenja. Iz tog razloga, mi ćemo redovito održavati majstorske tečajeve s profesionalnim kuharima (strani i domaći), koji će podijeliti svoje znanje i iskustvo s Vama u našem #gourmandise_lab.

Redovno ćemo objavljivati dolazak novih proizvoda, nadolazeće događaje, korisne informacije o proizvodima koje nudimo, sastojake, tradicionalnim i inovativnim tehnikama koje se koriste u industriji, kako bih ste pratili sve naše slastičarsko - industrijske trendove, možete se prijaviti za naš #gourmandise_newsletter.


Uvijek smo Vam na raspolaganju!

Vaš GOURMANDISENovo u ponudi

ZAŠTITNE RUKAVICE GL2

201,25 Kn
26,71 €

LIST SREBRNI, 95x95mm, 25 listova

233,75 Kn
31,02 €

Lecitin Suncokretov. Prah. 200g.

42,50 Kn 85,00 Kn
5,64 € 11,28 €

IZOMALT Gallia, 5kg

456,25 Kn
60,55 €

IZOMALT Gallia, 1kg

100,00 Kn
13,27 €