KAKAO PRAH - EXTRA CRNI, 10/12, 250g
- Šifra: D002300G
- Spremno za isporuku
- 47,50 Kn
-
42,75 Kn
- U cijenu je uključen PDV po stopi od 25%.
- Troškovi dostave dodatno se naplaćuju prema cijenama dostave Overseas-a.
- Cijena za jedinicu mjere: 171,00 Kn / kg
- Bez poreza: 34,20 Kn
SASTOJCI:
Kakao u prahu 100% (sadržaj 10-12% masti).
Može sadržavati tragove glutena i mlijeka.
UPUTE ZA UPORABU:
Primjena u slastičarstvu. Posebno za prhko tijesto, kekse, biskvite, glazure, truffles i ostalo. Koristi se u istim slučajevima kao i extra-crveni kakao u prahu. Ali daje extra crni effekt.
ČUVANJE:
Čuvati na hladnom, suhom mjestu, između 15 i 18°C.
ENERGETSKE VRIJEDNOSTI
Prosječne nutritivne vrijednosti za 100g (Sukladno odredbi INCO 1169/2011EC)
Energija: 1290 kJ / 310 kcal
Masti: 11g
Od čega zasićene: 7g
Ugljikohidrati: 13g
Od čega je šećer: 2.5g
Vlakno: 30g
Proteini: 22.5g
Sol: 6.35g
ALERGENI | Sadrži u proizvodu | "Cross" kontaminacija |
Mlijeko i mliječni proizvodi | 0 | |
Gluten | 0 | |
Kakao | x |
Općenito | |
Zemlja podrijetla | Francuska |
Vrsta pakiranja | Prepakirano |
KAKAO MASLAC, sjajni, plavi, 200g
337,50 Kn Bez poreza 270,00 Kn
KAKAO MASLAC, sjajni, rozi, 200g
247,50 Kn Bez poreza 198,00 Kn
KAKAO MASLAC, sjajni, crveni (boja rubina), 200g
337,50 Kn Bez poreza 270,00 Kn
KAKAO MASLAC, sjajni, brončani, 200g
337,50 Kn Bez poreza 270,00 Kn
KAKAO MASLAC, sjajni, srebrni, 200g
325,00 Kn Bez poreza 260,00 Kn
KAKAO MASLAC, sjajni, zlatni, 200g
337,50 Kn Bez poreza 270,00 Kn
KAKAO MASLAC, crveni, 200g
270,00 Kn Bez poreza 216,00 Kn
KAKAO MASLAC, bijeli, 200g
270,00 Kn Bez poreza 216,00 Kn
KAKAO PRAH - EXTRA CRVENI 20/22, 1 kg
100,00 Kn Bez poreza 80,00 Kn
KAKAO PRAH - EXTRA CRVENI 20/22, 250g
30,00 Kn Bez poreza 24,00 Kn
KAKAO MASLAC, gumbići, 3kg
622,50 Kn Bez poreza 498,00 Kn
Pomognite nam da postanemo bolji
Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?
Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!
Vaš GOURMANDISE