Bijela couverture čokolada 30%, 5kg

  • Šifra: D002364
  • Proizvoda trenutno nema na skladištu. Kontaktirajte nas za detalje
  • 437,50 Kn

  • Cijena za jedinicu mjere: 87,50 Kn / kg
  • Bez poreza: 350,00 Kn

BIJELA ČOKOLADA 30%                                                                                                                                                                    

Gumbići od bijele čokolade oko 2 cm.


Čokolada karakterističnih aroma kreme i mlijeka.


Kakao: 30% minimalno                                                                                                                                                                  


Sastojci:

Šećer, kakao maslac,punomasno mlijeko u prahu, obrano mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin (E322), ekstrakt vanilije.                                                                                                                                    


Čuvanje: 

Na suhom i hladnom mjestu, između 15 i 18°C, zaštićeno od svjetlosti, vlage i parazitskih (jakih) mirisa                                                                                                                                                                                                            

UPUTE ZA UPORABU:

Primjena u slastičarstvu za dekoracije, čokoladne praline (za umakanje i stavljanje u kalupe), ganache te kreme.                                                                                               


Savjet:

Za uspješan rad s čokoladom bitno je pravilno temperirati čokoladu poštujući krivulju kristalizacije (temperiranja) označenu na pakiranju.

Da biste dobro napravili svoje praline i dekor  trebali bi raditi čokoladu u skladu s krivuljom topline.

Sobna temperature za rad s čokoladom bi trebala biti između 20 i 22°C.                                                                                                                                                                        

Čuvanje: 

Na suhom i hladnom mjestu, između 15 i 20°C, zaštićeno od svjetlosti, vlage i parazitskih (jakih) mirisa

Općenito
Zemlja podrijetla

Francuska

Sastojci

Šećer, kakao maslac,punomasno mlijeko u prahu, obrano mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin (E322), ekstrakt vanilije.

Upute za uporabu

Primjena u slastičarstvu za dekoracije, čokoladne praline (za umakanje i stavljanje u kalupe), ganache te kreme.

Savjeti

Za uspješan rad s čokoladom bitno je pravilno temperirati čokoladu poštujući krivulju kristalizacije (temperiranja) označenu na pakiranju.


Da biste dobro napravili svoje praline i dekor trebali bi raditi čokoladu u skladu s krivuljom topline.


Sobna temperature za rad s čokoladom bi trebala biti između 20 i 22°C.

Čuvanje

Na suhom i hladnom mjestu, između 15 i 18°C, zaštićeno od svjetlosti, vlage i parazitskih (jakih) mirisa

Rok čuvanja

12 mjeseci

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad