BADEMOVO BRAŠNO EXTRA-FINO, ZA MAKARONSE, BLANŠIRANO 1kg

  • Šifra: D005019
  • Spremno za isporuku
  • 150,00 Kn

  • Cijena za jedinicu mjere: 150,00 Kn / kg
  • Bez poreza: 120,00 Kn

Blanširano bademovo brašno ekstra fino - posebno za makaronse.

Zagarantirano čisti badem.

Izgled:

Boja zlatno žuta do bež, nije siva ili bezbojna, po standardu.

Miris/Okus:

Bez ustajalosti, upaljenosti, gorčine, pljesni ili stranih okusa i mirisa.

Struktura:

Suha i mrvljiva, bez grudica.

Sastojci:

100%  blanširani bademi

Upute za upotrebu:

Primjena u slastičarstvu, posebno za makaronse, Frangipan kremu.

Općenito
Zemlja podrijetla

Španjolska

Sastojci

100% blanširani bademi

Čuvanje

Na hladnom i suhom mjestu, na temperaturi od maksimalno 15°C, zaštititi od svjetla i vlage

Rok čuvanja

12 mjeseci

Vrsta pakiranja

Zatvorena plastična vrećica

BADEMOVI ŠTAPIĆI, BLANŠIRANI, 1kg

220,00 Kn Bez poreza 176,00 Kn

SITO OD INOXA ECOLINE, dimenzija 260mm

306,25 Kn Bez poreza 245,00 Kn

SITO OD INOXA ECOLINE, dimenzija 290mm

335,00 Kn Bez poreza 268,00 Kn

SITO OD INOXA ECOLINE, dimenzija 350mm

406,25 Kn Bez poreza 325,00 Kn

ŠPATULA Elvéa, 250mm

51,25 Kn Bez poreza 41,00 Kn

ALUMINIJSKA LOPATICA, 210mm

45,00 Kn Bez poreza 36,00 Kn

ALUMINIJSKA LOPATICA, dimenzija 31cm

92,50 Kn Bez poreza 74,00 Kn

BOJILO U PRAHU - fuksija, težina 25g

166,25 Kn Bez poreza 133,00 Kn

SLASTIČARSKE VREĆICE, zelene, 100 kom., 55cm

173,75 Kn Bez poreza 139,00 Kn

BADEMOVE LATICE, 200g

37,50 Kn Bez poreza 30,00 Kn

BRAŠNO, BIJELO OD LJEŠNJAKA, 1kg

250,00 Kn Bez poreza 200,00 Kn

BADEMOVE LATICE, 1kg

142,50 Kn Bez poreza 114,00 Kn

BADEMI - SJECKANI I BLANŠIRANI, 1kg

150,00 Kn Bez poreza 120,00 Kn

BADEMI - SJECKANI I BLANŠIRANI, 125g

20,00 Kn Bez poreza 16,00 Kn

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad