Bijela couverture čokolada 30%, 1kg

  • Šifra: D002364G
  • Spremno za isporuku
  • 91,25 Kn

  • Cijena za jedinicu mjere: 91,25 Kn / kg
  • Bez poreza: 73,00 Kn

BIJELA ČOKOLADA 30%                                                                                                                                                                    

Gumbići od bijele čokolade oko 2 cm.


Čokolada karakterističnih aroma kreme i mlijeka.


Kakao: 30% minimalno                                                                                                                                                                  


Sastojci:

Šećer, kakao maslac,punomasno mlijeko u prahu, obrano mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin (E322), ekstrakt vanilije.                                                                                                                                    


Čuvanje: 

Na suhom i hladnom mjestu, između 15 i 18°C, zaštićeno od svjetlosti, vlage i parazitskih (jakih) mirisa                                                                                                                                                                                                            

UPUTE ZA UPORABU:

Primjena u slastičarstvu za dekoracije, čokoladne praline (za umakanje i stavljanje u kalupe), ganache te kreme.                                                                                               


Savjet:

Za uspješan rad s čokoladom bitno je pravilno temperirati čokoladu poštujući krivulju kristalizacije (temperiranja) označenu na pakiranju.

Da biste dobro napravili svoje praline i dekor  trebali bi raditi čokoladu u skladu s krivuljom topline.

Sobna temperature za rad s čokoladom bi trebala biti između 20 i 22°C.                                                                                                                                                                        

Čuvanje: 

Na suhom i hladnom mjestu, između 15 i 20°C, zaštićeno od svjetlosti, vlage i parazitskih (jakih) mirisa

Općenito
Zemlja podrijetla

Njemačka

Sastojci

Šećer, kakao maslac,punomasno mlijeko u prahu, obrano mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin (E322), ekstrakt vanilije.

Upute za uporabu

Primjena u slastičarstvu za dekoracije, čokoladne praline (za umakanje i stavljanje u kalupe), ganache te kreme.

Savjeti

Za uspješan rad s čokoladom bitno je pravilno temperirati čokoladu poštujući krivulju kristalizacije (temperiranja) označenu na pakiranju.


Da biste dobro napravili svoje praline i dekor trebali bi raditi čokoladu u skladu s krivuljom topline.


Sobna temperature za rad s čokoladom bi trebala biti između 20 i 22°C.

Čuvanje

Na suhom i hladnom mjestu, između 15 i 18°C, zaštićeno od svjetlosti, vlage i parazitskih (jakih) mirisa

Rok čuvanja

12 mjeseci

MLIJEČNA COUVERTURE ČOKOLADA 41% LE MARA, 3kg

372,50 Kn Bez poreza 298,00 Kn

MLIJEČNA COUVERTURE ČOKOLADA 41% LE MARA, 1kg

131,25 Kn Bez poreza 105,00 Kn

BIJELA KARAMELIZIRANA COUVERTURE ČOKOLADA AMBRE, 3KG

400,00 Kn 500,00 Kn Bez poreza 320,00 Kn

BIJELA KARAMELIZIRANA COUVERTURE ČOKOLADA AMBRE, 1KG

138,00 Kn 172,50 Kn Bez poreza 110,40 Kn

Čokoladne kapljice 44%, 6kg

437,50 Kn Bez poreza 350,00 Kn

Čokoladne kapljice 44%, 1kg

81,25 Kn Bez poreza 65,00 Kn

TAMNA COUVERTURE ČOKOLADA, 72% KAKAO min., 3kg

527,50 Kn Bez poreza 422,00 Kn

TAMNA COUVERTURE ČOKOLADA, 72% KAKAO min., 1kg

182,50 Kn Bez poreza 146,00 Kn

Bijela čokolada 35%, 3kg

390,00 Kn 487,50 Kn Bez poreza 312,00 Kn

Bijela čokolada 35%, 1kg

135,00 Kn 168,75 Kn Bez poreza 108,00 Kn

Mliječna couverture čokolada 33%, 5kg

400,00 Kn Bez poreza 320,00 Kn

Bijela čokolada LE BLANC 30% , 3kg

315,00 Kn Bez poreza 252,00 Kn

Bijela čokolada LE BLANC 30% , 1kg

110,00 Kn Bez poreza 88,00 Kn

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad