155g žumanjaka

80g šećera

170g bjelanjka

50g šećera

85g brašna

Boja - topljiva u vodi (po želji)


Miksajte žumanjke s 80g šećera dok ne postanu blijedi.

Miksajte bjelanjke s 50g šećera, na kraju dodajte boju.

Dodajte smjesu žumanjaka u bjelanjke, dodajte prosijano brašno.

Rasporedite na lim dimenzije 60x40cm, poravnajte. Pecite na 230°C 5-6 minuta.

Ohlađeni biskvit premažite sirupom pomoću kista.



Komentari korisnika (0)

Napiši komentar

    Loše           Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet