Biskvit cuillère (ukupna težina: 540g)
Biskvit cuillère (ukupna težina: 540g)
155g žumanjaka
80g šećera
170g bjelanjka
50g šećera
85g brašna
Boja - topljiva u vodi (po želji)
Miksajte žumanjke s 80g šećera dok ne postanu blijedi.
Miksajte bjelanjke s 50g šećera, na kraju dodajte boju.
Dodajte smjesu žumanjaka u bjelanjke, dodajte prosijano brašno.
Rasporedite na lim dimenzije 60x40cm, poravnajte. Pecite na 230°C 5-6 minuta.
Ohlađeni biskvit premažite sirupom pomoću kista.
Komentari korisnika (0)
Pomognite nam da postanemo bolji
Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?
Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!
Vaš GOURMANDISE