Sastojci:

350g pirea od malina DGF

100g šećera

100 - 150g krem sira

200g slatkog vrhnja


Glazura:

100g bijele čokolade ABSOLU

50g kakao maslaca DGF


Postupak:

Miksajte pire od malina DGF i šećer, dodajte krem sir i nastavite miksati dok ne dobijete jednoličnu smjesu.

Slatko vrhnje miksajte u šlag. Dodajte smjesu malina i krem sira u tučeno slatko vrhnje i miksajte dok se ne sjedini.

Rasporedite kremu pomoću dresir vrećice u kalupe za sladoled (mi smo koristili Silikomart Professional Mini Tango kalupe) i stavite u zamrzivač.

Glazura:

Rastopite čokoladu i kakao maslac na pari ili u mikrovalnoj pećnici (kratki intervali, nakon svakih 15 sekundi promiješati).


P.S. Ovaj Cheesecake sladoled će izgledati naročito lijepo u kalupu Silikomart Kit Buche.

Umjesto pirea od maline možete koristiti pire od crnog ribizla, manga, višanja Morello, tropskog voća. Okusi će biti izvrsni!


sladoled-cheesecake.pdf



Komentari korisnika (0)

Napiši komentar

    Loše           Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


Moglo bi vas zanimati

PASTERIZIRANI PIRE OD CRNOG RIBIZLA, 1kg

19,90 € Bez poreza 15,92 €