Sastojci:

350g pirea od malina DGF

100g šećera

100 - 150g krem sira

200g slatkog vrhnja


Glazura:

100g bijele čokolade ABSOLU

50g kakao maslaca DGF


Postupak:

Miksajte pire od malina DGF i šećer, dodajte krem sir i nastavite miksati dok ne dobijete jednoličnu smjesu.

Slatko vrhnje miksajte u šlag. Dodajte smjesu malina i krem sira u tučeno slatko vrhnje i miksajte dok se ne sjedini.

Rasporedite kremu pomoću dresir vrećice u kalupe za sladoled (mi smo koristili Silikomart Professional Mini Tango kalupe) i stavite u zamrzivač.

Glazura:

Rastopite čokoladu i kakao maslac na pari ili u mikrovalnoj pećnici (kratki intervali, nakon svakih 15 sekundi promiješati).


P.S. Ovaj Cheesecake sladoled će izgledati naročito lijepo u kalupu Silikomart Kit Buche.

Umjesto pirea od maline možete koristiti pire od crnog ribizla, manga, višanja Morello, tropskog voća. Okusi će biti izvrsni!


sladoled-cheesecake.pdf



Komentari korisnika (0)

Napiši komentar

    Loše           Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


Moglo bi vas zanimati

SLASTIČARSKE 24kom., (DRESIR) VREĆICE

46,25 Kn Bez poreza 37,00 Kn

PASTERIZIRANI PIRE OD VIŠANJA MORELLO, 1kg

89,25 Kn 105,00 Kn Bez poreza 71,40 Kn

100% ČISTA PASTA OD KAKAA, 2kg

257,50 Kn Bez poreza 206,00 Kn

100% ČISTA PASTA OD KAKAA, 250g

35,00 Kn Bez poreza 28,00 Kn

PASTERIZIRANI PIRE OD KRUŠKE, Viljamovka, 1kg

72,25 Kn 85,00 Kn Bez poreza 57,80 Kn

TAMNA COUVERTURE ČOKOLADA LE CARA, 70% KAKAO min., 3 kg

354,38 Kn 393,75 Kn Bez poreza 283,50 Kn

TAMNA COUVERTURE ČOKOLADA LE CARA, 70% KAKAO min., 1 kg

123,75 Kn 137,50 Kn Bez poreza 99,00 Kn