FRAGOLA (JAGODA ) 120, silikonski kalup, dimenzija 60x77mm, visina 54mm + bijela plastična baza

  • Šifra: S28.316.87.0065
  • Proizvoda trenutno nema na skladištu. Kontaktirajte nas za detalje
  • 43,88 €
    330,61 Kn

  • U cijenu je uključen PDV po stopi od 25%.
  • Troškovi dostave dodatno se naplaćuju prema cijenama dostave Overseas-a.
     
  • Bez poreza: 35,10 € (264,49 Kn)

FRAGOLA 120 (JAGODA120) je ekskluzivni kalup pažljivo dizajniran u svakom detalju koji omogućuje vjerno ponovno stvaranje 3D oblika voća. Isporučuje se kalup s pet šupljina od po 120 ml i praktičnom plastičnom podlogom za savršeni rezultat tijekom pripreme.

Nemoguće se oduprijeti jagodici, plodu koji predviđa sunčanu sezonu sa svijetlo crvenom bojom i nježnim, nepogrešivim mirisom.  

            

DIMENZIJE: 60 X 77 mm , visina 54 mm                                        

VOLUMEN: 120 ml X 5 , ukupno: 600 ml


Video možete pogledati na linku.

RUSSIAN TALE (RUSKA PRIČA) - silikonski kalup, 67mm, visina 73,5mm

43,88 €
330,61 Kn

Bez poreza: 35,10 € (264,49 Kn)

MORA & LAMPONE - silikonski kalup, 65mm, visina 67mm

34,18 €
257,53 Kn

Bez poreza: 27,34 € (206,02 Kn)

BLOOM 120 - SILIKONSKI KALUP, dimenzija 68mm, visina 52mm

19,41 €
146,26 Kn

Bez poreza: 15,53 € (117,01 Kn)

PERRA & FICO - SILIKONSKI KALUP, dimenzija 60x55mm, visina 76mm

43,88 €
330,61 Kn

Bez poreza: 35,10 € (264,49 Kn)

CLOUD 120, bijeli silikonski kalup, dimenzija 71x71mm, visina 34mm

24,40 €
183,84 Kn

Bez poreza: 19,52 € (147,07 Kn)

RUSSIAN TALE 30 - silikonski kalup,41mm, visina 45mm

24,00 €
180,83 Kn

Bez poreza: 19,20 € (144,66 Kn)

MELA, CILIEGIA & PESCA -30 silikonski kalup , 39mm, visina 30mm.

25,05 €
188,74 Kn

Bez poreza: 20,04 € (150,99 Kn)

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad