IZOMALT Gallia, 1kg

  • Šifra: LF920G
  • Spremno za isporuku
  • 100,00 Kn
    13,27 €

  • U cijenu je uključen PDV po stopi od 25%.
  • Troškovi dostave dodatno se naplaćuju prema cijenama dostave Overseas-a.
     
  • Cijena za jed. mj.: 100,00 Kn/kg (13,27 €/kg)
  • Bez poreza: 80,00 Kn (10,62 €)

PREPAKIRANO po 1kg od original pakiranja 5kg

Mješavina hidrogeniranih saharida.

Bijela kristalna tvar bez mirisa.

Okus: slatko.

 Izomalt nema obojenost ispod 190 ° C. Ovaj šećer može biti obojan kao i obični šećer.

Upute za upotrebu:

Slatki ukrasi (cvijeće, lišće, vrpce, ...)


Bezbojni tekući šećer:

Dodajte 100g  hladne vode na 1 kg izomalta, kuhati smjesu na 160 ° C i radite s njim kao s običnim šećerom.

Glazirani šećer:

Dodajte 100g  hladne vode na 1kg  izomalta ili kuhati šećer izravno 170- 180 ° C. Glazirajte.

Savjet:

Topiti polako, bez glukoze, bez krema od kamenca ili kiseline, do 170°C, a zatim koristiti kao običan šećer ili obojeni šećer.

Općenito
Zemlja podrijetla

Njemačka

Sastojci

Izomalt (E953)

Čuvanje

U vlastitoj ambalaži, na suhom i hladnom mjestu

Rok čuvanja

24 mjeseca

Nakon otvaranja čuvati 1 mjesec dobro zatvoreno

Vrsta pakiranja

Bijela polypropylen kadica

Mini SRCA šečerni 35gr.

40,00 Kn
5,31 € Bez poreza: 32,00 Kn (4,25 €)

KALUP YOULD LOG EXOPAN®

213,75 Kn
28,37 € Bez poreza: 171,00 Kn (22,70 €)

OBRUČ ZA TORTE KOCKASTI, dimenzija 300X300mm, visina 50mm

197,50 Kn
26,21 € Bez poreza: 158,00 Kn (20,97 €)

LOLLI POP - set od 2 silikonska kalupa, promjer 72mm, visina 12mm, terracotta

215,00 Kn
28,54 € Bez poreza: 172,00 Kn (22,83 €)

SREDSTVO ZA STABILIZACIJU - SORBETA, 2kg

350,00 Kn
46,45 € Bez poreza: 280,00 Kn (37,16 €)

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad