Biskvit od lješnjaka:

600g maslaca

150g čiste paste od lješnjaka DGF

500g kristal šećera

100g invertnog šećera

550g cijelih jaja

550g brašna

10g praška za pecivo DGF

150g drobljenih i prženih lješnjaka

150g drobljenih i prženih badema DGF

 

Postupak:

Miksajte maslac, šećer, invertni šećer i čistu pastu od lješnjaka.

Postepeno dodajte jaja.

Završite sa brašnom, praškom za pecivo, lješnjacima i bademima.

Smjesu ulijte u pravokutni kalupi 25x5 cm.

Pecite na 180°C 10 minuta.

U sredini pečenja, ubrizgajte karamel ganache.

Karamel ganache:

500g Krem karamele d’Isigny DGF Royal

400g mliječne couverture čokolade sa okusom karamele DGF Royal

200g UHT steriliziranog vrhnja

100g glukoznog sirupa DGF

1 mahuna vanilije

Aroma karamele (po želji)

 

Postupak:

Zagrijte vrhnje sa mahunom vanilije i glukozom, dodajte kremu od karamele i čokoladu.

Dobro izmiješajte sve sastojke.

Sa slastičarskom vrećicom ubrizgajte ganache u biskvit kako se bliži kraj pečenja i ostavite da se ispeče do kraja.




Komentari korisnika (0)

Napiši komentar

    Loše           Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet