Mliječna couverture čokolada 33%, 1kg

  • Šifra: D002367G
  • Spremno za isporuku
  • 80,00 Kn
  • 72,00 Kn

  • Bez poreza: 57,60 Kn

Gumbići od mliječne čokolade 2 cm

Kakao: minimalno 33%


Fina čokolada s notama mlijeka i meda.


Sastojci:

Šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, kakao masa, emulzifikator: sojin lecitin (E322), ekstrakt vanilije.            

 Upute za uporabu:

Primjena u slastičarstvu za dekoracije, čokoladne praline (za umakanje i stavljanje u kalupe), ganache te kreme.                                                                                                                                 

 Čuvanje: 

Na suhom i hladnom mjestu, između 15 i 18°C, zaštićeno od svjetlosti, vlage i parazitskih (jakih) mirisa                                                                                                                                                                                                          

Savjeti:

Za uspješan rad s čokoladom bitno je pravilno temperirati čokoladu poštujući krivulju kristalizacije (temperiranja) označenu na pakiranju.

Da biste dobro napravili svoje praline i dekor  trebali bi raditi čokoladu u skladu s krivuljom topline.

Sobna temperature za rad s čokoladom bi trebala biti između 20 i 22°C.                                                                                                                                                                

Rok čuvanja 

18 mjeseci                                                                                                                                                                                          


Nutritivne vrijednosti na 100g

Energija   2297 kJ / 554kcal

Masti        34,5 g

Od kojih zasićene masne kiseline  21.3g

Ugiljikohidrati 51,8 g

Od kojih šećeri  51,0 g

Vlakna: 1.9g

Bjelančevine 7.0 g                                                                                                                                                                              

Sol: 0,15 g


Općenito
Zemlja podrijetla

Francuska

Sastojci

Šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, kakao masa, emulzifikator: sojin lecitin (E322), ekstrakt vanilije.

Upute za uporabu

Primjena u slastičarstvu za dekoracije, čokoladne praline (za umakanje i stavljanje u kalupe), ganache te kreme.

Savjeti

Za uspješan rad s čokoladom bitno je pravilno temperirati čokoladu poštujući krivulju kristalizacije (temperiranja) označenu na pakiranju.


Da biste dobro napravili svoje praline i dekor trebali bi raditi čokoladu u skladu s krivuljom topline.


Sobna temperature za rad s čokoladom bi trebala biti između 20 i 22°C.

Čuvanje

Na suhom i hladnom mjestu, između 15 i 18°C, zaštićeno od svjetlosti, vlage i parazitskih (jakih) mirisa

Rok čuvanja

18 mjeseci

MLIJEČNA COUVERTURE ČOKOLADA 41% LE MARA, 3kg

335,25 Kn 372,50 Kn Bez poreza 268,20 Kn

MLIJEČNA COUVERTURE ČOKOLADA 41% LE MARA, 1kg

118,13 Kn 131,25 Kn Bez poreza 94,50 Kn

Čokoladne kapljice 44%, 6kg

393,75 Kn 437,50 Kn Bez poreza 315,00 Kn

Čokoladne kapljice 44%, 1kg

73,13 Kn 81,25 Kn Bez poreza 58,50 Kn

Mliječna couverture čokolada 33%, 5kg

360,00 Kn 400,00 Kn Bez poreza 288,00 Kn

Bijela čokolada LE BLANC 30% , 3kg

283,50 Kn 315,00 Kn Bez poreza 226,80 Kn

Mliječna couverture čokolada - LE 42, 42%kakao, 3kg

445,50 Kn 495,00 Kn Bez poreza 356,40 Kn

TAMNA COUVERTURE ČOKOLADA LE GUAYA, 64% KAKAO min., 1kg

108,00 Kn 120,00 Kn Bez poreza 86,40 Kn

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad