Mliječna couverture čokolada 33%, 1kg
- Model: DGF
- Šifra: D002366G
- Spremno za isporuku
28,70 €
216,24 Kn- U cijenu je uključen PDV po stopi od 25%.
- Troškovi dostave dodatno se naplaćuju prema cijenama dostave Overseas-a.
- Bez poreza: 22,96 € (172,99 Kn)
Gumbići od mliječne čokolade 2 cm
Kakao: minimalno 33%
Fina čokolada s notama mlijeka i meda.
Sastojci:
Šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, kakao masa, emulzifikator: sojin lecitin (E322), ekstrakt vanilije.
Upute za uporabu:
Primjena u slastičarstvu za dekoracije, čokoladne praline (za umakanje i stavljanje u kalupe), ganache te kreme.
Čuvanje:
Na suhom i hladnom mjestu, između 15 i 18°C, zaštićeno od svjetlosti, vlage i parazitskih (jakih) mirisa
Savjeti:
Za uspješan rad s čokoladom bitno je pravilno temperirati čokoladu poštujući krivulju kristalizacije (temperiranja) označenu na pakiranju.
Da biste dobro napravili svoje praline i dekor trebali bi raditi čokoladu u skladu s krivuljom topline.
Sobna temperature za rad s čokoladom bi trebala biti između 20 i 22°C.
Rok čuvanja
18 mjeseci
Nutritivne vrijednosti na 100g
Energija 2297 kJ / 554kcal
Masti 34,5 g
Od kojih zasićene masne kiseline 21.3g
Ugiljikohidrati 51,8 g
Od kojih šećeri 51,0 g
Vlakna: 1.9g
Bjelančevine 7.0 g
Sol: 0,15 g
Općenito | |
Zemlja podrijetla | Francuska |
Sastojci | Šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, kakao masa, emulzifikator: sojin lecitin (E322), ekstrakt vanilije. |
Upute za uporabu | Primjena u slastičarstvu za dekoracije, čokoladne praline (za umakanje i stavljanje u kalupe), ganache te kreme. |
Savjeti | Za uspješan rad s čokoladom bitno je pravilno temperirati čokoladu poštujući krivulju kristalizacije (temperiranja) označenu na pakiranju. Da biste dobro napravili svoje praline i dekor trebali bi raditi čokoladu u skladu s krivuljom topline. Sobna temperature za rad s čokoladom bi trebala biti između 20 i 22°C. |
Čuvanje | Na suhom i hladnom mjestu, između 15 i 18°C, zaštićeno od svjetlosti, vlage i parazitskih (jakih) mirisa |
Rok čuvanja | 18 mjeseci |
Tagovi: Mliječna couverture čokolada 33%
Pomognite nam da postanemo bolji
Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?
Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!
Vaš GOURMANDISE