Silikomart nudi široki raspon stiliziranih i inovativnih proizvoda. Zadovoljavajući funkcionalnost, praktičnost i estetiku. Ovi proizvodi će zadovoljiti sve koji vole kuhati. Silikomart proizvodi se razlikuju po svom stiliziranom dizajnu i reputaciji kao najkvalitetniji silikon na tržištu. Svaki proizvod ima MADE IN ITALY pečat odobrenja. Korištenje silikona pruža izvrsne rezultate i značajne prednosti. Zahvaljujući otpornosti, stabilnosti i toplinskoj fleksibilnosti , svi proizvodi se mogu koristiti na temperaturama između -60 i 230C. Štoviše, silikon je elastičan i neprijanjajući materijal koji se ne mijenja s vremenom. Od samog početka Silikomart je usredotočen da nudi svojim klijentima proizvod krajnje kvalitete. Iz tog razloga u proizvodnji se strogo pridržavaju načela MADE IN ITALY i koriste najvišu kvalitetu silikona : 100% tekući platinum silikon. To je materijal najviše kvalitete, savršeno odgovara kulinarskoj upotrebi, potpuno bez mirisi i okusa.

Silikomart posvećuje veliku pažnju kontroli kvalitete tako da uvijek garantira potpuno pouzdan i skladan proizvod svojim korisnicima. Sigurnost, kvaliteta i funkcionalnost ujedinjeni su u izvanrednom dizajnu proizvoda što čini Silikomart pravim stručnjakom za slastice, sladoled i ugostiteljstvo.

Više o Silikomart - http://www.silikomart.comKomentari korisnika (0)

Napiši komentar

    Loše           Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


Tagovi partneri