DGF ima 27 godina iskustva i stručnosti u ponudi širokog opsega proizvoda (1500 vlastitih brendiranih proizvoda, 8 vlastitih brendova). Kompanija je trenutno zastupljena u 65 država sa 70 distributera specijaliziranih u usluživanju ugostiteljskih djelatnosti i slastičarstva.

DGF je postao s vremenom orijentir u predstavljanju Francuske stručnosti.

DGF koncept i DGF brend osnovao je Jackie Gillet, bivši izvršni top menadžer u Cacao Barry. Imao je ideju ujediniti distributere kako bi se proširio opseg proizvoda.

Kako bi zadovoljili želje kupaca, DGF je također bio spreman za promjene, uključujući osnivanje prve internacionalne škole za kulinarske profesionalce 1994 – International Culinary School. Prateći taj uspjeh i sa stalnom željom da kombiniraju izvrsnost i druželjubivost, ICS i DGF su lansirali jedinstveni natječaj međunarodne dimenzije 2008. : The International Confectionary Art Competition. Pod predsjedanjem Pascala Niau (imatelj titule Meilleur Ouvrier de France Pastry - Confectioner), u organizaciji DGF - a tim predvodi Bruno Pastorelli (također Meilleur Ouvrier de France Pastry – Confectioner). Ovo natjecanje je postalo u samo tri izdanja sastanak profesije.


Više o DGF  http://dgf.fr
Komentari korisnika (0)

Napiši komentar

    Loše           Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


Tagovi partneri, dgf