Pistacio pasta je proizvod koji se koristi u pripremi raznih torta, biskvita, krema i sladoleda.

Priprema se od neslanih pistacija. U našoj ponudi možete pronaći čistu pastu od pistacija bez dodanih boja i šećera, ali i aromatiziranu pastu.

Pasta u slastičarstvu najčešće označava potpuno mljevene orašaste plodove. Plodovi se melju dugo vremena i tako suhi plodovi postaju masniji i ispuštaju svoje ulje. U početku mljevenja su mrvičasti, zastim postaju prah i na kraju gusta pasta.


Pistacio pasta je izvrstan izbor i za obogatiti ganache od bijele čokolade kojim možete puniti makaronse, mousse kreme, punjenje za praline i za cheesecake.

Izvrsno se slaže i sa tamnom čokoladom, malinom i bobičastim voćem.


Ako želite obogatiti i unaprijediti svoje slastice morate isprobati ovaj proizvod, oduševiti će vas, vaše kupce i ukućane :)

 Predlažemo vam da isprobate i odličan sladoled od pistacija :)


Izvor fotografije:

https://www.google.hr/search?q=pistachio+entremet+cake&biw=1164&bih=635&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjknrmS4a7LAhWHPQ8KHcdHBpMQ_AUIBigB#tbm=isch&q=pistachio+entremet&imgrc=Ilxrs51KKo3_KM%3A

https://www.google.hr/search?q=pistachio+entremet+cake&biw=1164&bih=635&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjknrmS4a7LAhWHPQ8KHcdHBpMQ_AUIBigB#tbm=isch&q=pistachio+entremet&imgrc=DPGcNq6qhja5WM%3A

 

 

 

 

 

Komentari korisnika (0)

Napiši komentar

    Loše           Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


Moglo bi vas zanimati

PASTA OD PISTACIJA, AROMATIZIRANA I OBOJENA, 1kg

110,30 € Bez poreza 88,24 €

PASTA OD PISTACIJA, AROMATIZIRANA I OBOJENA, 125g

14,05 € Bez poreza 11,24 €

100% ČISTA PASTA OD PISTACIJA, 125g

12,20 € Bez poreza 9,76 €