PEKARSKI PLEH "MATFER", plavi čelik, 600x400mm

  • Šifra: M310103
  • Spremno za isporuku
  • 31,36 €
    236,28 Kn

  • U cijenu je uključen PDV po stopi od 25%.
  • Troškovi dostave dodatno se naplaćuju prema cijenama dostave Overseas-a.
     
  • Cijena za jed. mj.: 31,36 €/kom (236,28 Kn/kom)
  • Bez poreza: 25,09 € (189,03 Kn)

Posebno dizajniran za peći, sa 4 zaobljena ruba.

Vrhunske kvalitete, brušen, otporan.                                        

                                                                                                 

UPUTE ZA KORIŠTENJE PLEHOVA OD PLAVOG ČELIKA

- Novi plehovi mogu se koristiti nakon postupka predobrade.  

- Za dobro vruče čiščenje, plehove treba zagrijati na 100°C te s komadom krpe prebrisati. Postupak se mora ponoviti tri puta. 

- Plehovi moraju se podmazivati ​​uljem ili kvalitetnom masnoćom i zagrijavati na 180°C tijekom 2 sata. 

-  Kada se izvadi iz pećnice, očistite krpom još jednom, a zatim ih namastite. 

- Tek tad su spremni za korištenje. 

- Podmazivanje mora se ponoviti prije svakog korištenja.


Napomena: Plehovi od plavog čelika osjetljivi su na vlagu te se ne bi trebali pohranjivati u vlažnim prostorijama (hladna komora, fermentacijska komora).

Čistite samo suhom krpom. Korištenje abrazivne spužve je zabranjeno. To može oštetiti gornji sloj metala te tad gubi svoja svojstva.

Pranje u perilici nije preporučljivo. Ako limove operete u perilici posuđa, pobrinite se da ih osušite i namažite ih odmah nakon toga, slijedeći gore opisani postupak. 

Općenito
Materijal

Plavi čelik

Specifikacija

600x400mm

Zemlja podrijetla

Francuska

PODLOGA FIBERGLASS 5 - FIBERGLAS

13,60 €
102,47 Kn

Bez poreza: 10,88 € (81,98 Kn)

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad