DEMARLE ( Francuska ) je osnovao M. Guy Demarle na sjeveru Francuske 1965.

Gospodin Demarle je bio iskusan pekar koji je tražio bolji način za izradu bageta u kalupima koristeći premaze od silikona. Osmislio je prvu non – stick ( neprijanjajuću ) podlogu za bagete ( u Francuskoj poznato kao mreža ).

Nekoliko godina kasnije osmislio je originalnu Silipat podlogu i preoblikovao Silform mat. 1985. godine Demarle uvodi revolucionarni proizvod poznat kao Flexipan – jedinstvena linija fleksibilnih kalupa izrađena od stakloplastike prekrivenih neprijanjajućim silikonom. Od svog početka Demarle je etabliran kao inovator jedinstvenih proizvoda za profesionalne pekare, slastičare i ugostitelje.

Više od 35 godina Francuska kompanija SASA prepoznata je kao svjetski lider u opremi i kalupima za pekare i slastičare profesionalce. SASA proizvodi opremu od aluminija i inoxa, opremu od stakloplastike prekrivenu silikonom ili fluoriranim polimerom. SASA je predana unaprjeđenju svoje stručnosti u metalurškoj tehnologiji povezivanjem sa sklapanjem i formiranjem, proizvodnjom SASA procesa i nanošenjem neprijanjajućih premaza kako bi osigurali rješenja za pečenje, testiranje, spremanje i pranje.

Više o Sasa Demarle - http://www.sasademarle.comKomentari korisnika (0)

Napiši komentar

    Loše           Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


Tagovi partneri