IZOMALT Gallia, 1kg

  • Šifra: LF920G
  • Spremno za isporuku
  • 13,27 €
    99,98 Kn
  • 10,62 €
    80,02 Kn

  • U cijenu je uključen PDV po stopi od 25%.
  • Troškovi dostave dodatno se naplaćuju prema cijenama dostave Overseas-a.
     
  • Cijena za jed. mj.: 10,62 €/kg (80,02 Kn/kg)
  • Bez poreza: 8,50 € (64,01 Kn)

PREPAKIRANO po 1kg od original pakiranja 5kg

Mješavina hidrogeniranih saharida.

Bijela kristalna tvar bez mirisa.

Okus: slatko.

 Izomalt nema obojenost ispod 190 ° C. Ovaj šećer može biti obojan kao i obični šećer.

Upute za upotrebu:

Slatki ukrasi (cvijeće, lišće, vrpce, ...)


Bezbojni tekući šećer:

Dodajte 100g  hladne vode na 1 kg izomalta, kuhati smjesu na 160 ° C i radite s njim kao s običnim šećerom.

Glazirani šećer:

Dodajte 100g  hladne vode na 1kg  izomalta ili kuhati šećer izravno 170- 180 ° C. Glazirajte.

Savjet:

Topiti polako, bez glukoze, bez krema od kamenca ili kiseline, do 170°C, a zatim koristiti kao običan šećer ili obojeni šećer.

Općenito
Zemlja podrijetla

Njemačka

Sastojci

Izomalt (E953)

Čuvanje

U vlastitoj ambalaži, na suhom i hladnom mjestu

Rok čuvanja

24 mjeseca

Nakon otvaranja čuvati 1 mjesec dobro zatvoreno

Vrsta pakiranja

Bijela polypropylen kadica

Mini SRCA šečerni 35gr.

5,31 €
40,01 Kn

Bez poreza: 4,25 € (32,01 Kn)

OBRUČ ZA TORTE KOCKASTI, dimenzija 300X300mm, visina 50mm

25,63 €
193,11 Kn

Bez poreza: 20,50 € (154,49 Kn)

SREDSTVO ZA STABILIZACIJU - SORBETA, 100g

2,60 €
19,59 Kn

Bez poreza: 2,08 € (15,67 Kn)

SREDSTVO ZA STABILIZACIJU - SORBETA, 2kg

47,45 €
357,51 Kn

Bez poreza: 37,96 € (286,01 Kn)

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad