ŠPATULA Elvéo, 250mm

  • Šifra: M113724
  • Spremno za isporuku
  • 153,75 Kn

  • U cijenu je uključen PDV po stopi od 25%.
  • Troškovi dostave dodatno se naplaćuju prema cijenama dostave Overseas-a.
     
  • Cijena za jedinicu mjere: 153,75 Kn / kom
  • Bez poreza: 123,00 Kn

Može se koristiti tijekom zagrijavanja i kuhanja:

- Lopatica je otporna do 260°C

- Ručka od Exoglass® je otporna do 200 °C

- Fleksibilna lopatica jednostavna je za struganje strana tave i posude. 

- Preporučuje se za posude s neljepljivom površinom. 

- Pogodno za pranje u perilici posuđa.

Općenito
Materijal

Poliamidni fiberglass

Specifikacija

Lopatica je otporna do 260°C

Ručka od Exoglass® je otporna do 200 °C

Zemlja podrijetla

Francuska

ŠPATULA Exoglass®, 250mm

36,25 Kn Bez poreza 29,00 Kn

ŠPATULA Exoglass®, 300mm

48,75 Kn Bez poreza 39,00 Kn

ŠPATULA S TERMOMETROM Elvéo

507,50 Kn Bez poreza 406,00 Kn

ŠPATULA Elvéo, 450mm

216,25 Kn Bez poreza 173,00 Kn

ŠPATULA Elvéa, 250mm

52,50 Kn Bez poreza 42,00 Kn

ŠPATULA Elvéa, 350mm

83,75 Kn Bez poreza 67,00 Kn

PJENJAČA Exoglass®, 250mm

147,50 Kn Bez poreza 118,00 Kn

PJENJAČA Exoglass®, 300mm

192,50 Kn Bez poreza 154,00 Kn

PJENJAČA Exoglass®, 400mm

187,50 Kn Bez poreza 150,00 Kn

PJENJAČA Exoglass®, 450mm

255,00 Kn Bez poreza 204,00 Kn

ŠPATULA - RAVNA, 150mm

141,25 Kn Bez poreza 113,00 Kn

ŠPATULA, savijena, dimenzija oštrice 160mm

115,00 Kn Bez poreza 92,00 Kn

ŠPATULA, EXOGLASS®, ravna, dimenzija 350mm

50,00 Kn Bez poreza 40,00 Kn

ŠPATULA ZA STAKLENKE, Elveo, dimenzija 250mm

126,25 Kn Bez poreza 101,00 Kn

ŠPATULA ŠILJAŠTA 20mm, SP-20

50,00 Kn Bez poreza 40,00 Kn

POSUDA ZA MJERENJE, volumen 1l

68,75 Kn Bez poreza 55,00 Kn

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad