SPREJ ZA PODMAZIVANJE, 600ml

  • Šifra: D001954
  • Spremno za isporuku
  • 43,75 Kn

  • Cijena za jedinicu mjere: 72,92 Kn / l
  • Bez poreza: 35,00 Kn

SPREJ ZA PODMAZIVANJE, 600ml

Sastojci: Ulje repice (97%), emulzifikator: soje lecitin, potpuno hidrogenirano kokosovo ulje, antioksidans; Tokoferol-bogat ekstrakt. Propelanti: butan, izobutan, propan i ugljični dioksid.

Upute za upotrebu: Dobro promučkati sprej prije upotrebe. Koristiti na sobnoj temperaturi (između 20 i 25°C za najbolji rezultat).  Lagano i ravnomjerno prskati na kalupe i plehove na udaljenosti od oko 20cm, nanesite tanki sloj. Podnosi temperaturu pečenja do 220°C. U slučaju blokiranja, uronite bočicu u vruću vodu.

Čuvanje: Na suhom mjestu i sobnoj temperaturi

Općenito
Zemlja podrijetla

Francuska

Vrsta pakiranja

Sprej u limenci

OBRUČ ZA TART, dimenzija 180mm

37,50 Kn Bez poreza 30,00 Kn

KUHINJSKI KIST

91,25 Kn Bez poreza 73,00 Kn

OBRUČ ZA TART, dimenzija 140mm

36,25 Kn Bez poreza 29,00 Kn

OBRUČ ZA ICE CAKE, dimenzija 160x60mm

107,50 Kn Bez poreza 86,00 Kn

OBRUČ ZA ICE CAKE, dimenzija 180x60mm

117,50 Kn Bez poreza 94,00 Kn

OBRUČ ZA ICE CAKE, dimenzija 200x60mm

123,75 Kn Bez poreza 99,00 Kn

OBRUČ ZA ICE CAKE, dimenzija 220x60mm

142,50 Kn Bez poreza 114,00 Kn

OBRUČ ZA MOUSSE, dimenzija 140x45mm

85,00 Kn Bez poreza 68,00 Kn

OBRUČ ZA TART, dimenzija 220mm

41,25 Kn Bez poreza 33,00 Kn

PODLOGA FIBERGLASS S KRUGOVIMA, 595x395mm

166,25 Kn Bez poreza 133,00 Kn

SREDSTVO ZA STABILIZACIJU - SORBETA, 200g

18,00 Kn 30,00 Kn Bez poreza 14,40 Kn

OBRUČ ZA MOUSSE, dimenzija 120x45mm

76,25 Kn Bez poreza 61,00 Kn

SREDSTVO ZA STABILIZACIJU - SORBETA, 2kg

200,00 Kn Bez poreza 160,00 Kn

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad