SUN BURN tarta od MOF-a Bruno Pastorelli
SUN BURN tarta od MOF-a Bruno Pastorelli
Prhko tijesto od lješnjaka
500g brašna
300g maslaca
200g šećera u prahu
100g glukoze DGF
100g sitno mljevenih lješnjaka
100g žumanjaka
Postupak
Pomiješajte maslac, šećer u prahu i glukozu, dodajte brašno i mljevene lješnjake.
Umiješajte žumanjke i vaniliju.
Umijesite tijesto. Stavite u hladnjak.
Vlažni biskvit od badema
175g cijelih jaja
175g žumanjaka
175g šećera
350g vrhunske bijele paste od badema 65% DGF
115g maslaca
115g bjelanjaka
Postupak
U multipraktiku miješajte pastu od badema, maslac i bjelanjke.
Umiješajte jaja, žumanjke i šećer, izradite zajedno.
Ulijte u prethodno pečeno prhko tijesto (10 minuta) i završite pečenje zajedno, još 10 minuta.
Tropska krema
200g pasteriziranog pirea od tropskog voća (marakuje) DGF
200g pasteriziranog pirea od manga DGF
100g soka od limuna DGF
200g šećera
600g cijelih jaja
120g maslaca
4 korice limete
Postupak
Zagrijte voćne sokove i pire sa vanilijom i koricom limete. Ulijte preko jaja i šećera i kuhajte kao slastičarsku kremu.
Kada je krema kuhana, dodajte maslac. Ohladite između dvije guitar podloge MATFER.
Kada se ohladila izmiksajte lagano i slastičarskom vrećicom rasporedite preko tarta.
Pecite 5 minuta na 160°C, odmah smrznite, tako da možete umočiti tart u mekanu meringu.
Meringa
200g bjelanjaka
400g šećera u prahu
Postupak
Zagrijte zajedno bjelanjke i šećer u prahu do 70°C. Nakon toga miksajte dok ne dobijete mekanu meringu.
Umočite svaki tart u meringu i lagano „spalite“ brenerom.
Nakon toga svaki tart umočite u neutralnu glazuru DGF Royal, koja je obojena u narančastu boju i zagrijana na 40°C.
Komentari korisnika (0)
Pomognite nam da postanemo bolji
Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?
Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!
Vaš GOURMANDISE