GLUKOZNI SIRUP, 7 kg

  • Šifra: D008311
  • Spremno za isporuku
  • 55,80 €
    420,43 Kn

  • U cijenu je uključen PDV po stopi od 25%.
  • Troškovi dostave dodatno se naplaćuju prema cijenama dostave Overseas-a.
     
  • Cijena za jed. mj.: 7,97 €/kg (60,06 Kn/kg)
  • Bez poreza: 44,64 € (336,34 Kn)

Glukozni sirup je slatka baza za kolače i slastice.

Glukozni sirup zadržava rekristaliziranje šećera, i pruža mekoću i bolje čuvanje vaših proizvoda.

Bezbojni i viskozni sirup pri sobnoj temperaturi.

Sastojci:

Glukozni sirup, konzervans: sulfiti

Upute za upotrebu:

Glukozni sirup koristi se u kolačima, sladoledu, slasticama, pralinima.

Za razliku od saharoze, zadržava rekristaliziranje šećera.

Glukozni sirup zaustavlja suhoću proizvoda i održava mekoću i svježinu.

Glukozni sirup se topi na 60°C.

Zagrijati sirup do željene viskoznosti. Ne smije se zagrijavati na više od 100°C jer će se otopina osušiti.

Glukozni sirup je topljiv u vodi.

Označavanje  na deklaraciji proizvoda: glukozni sirup.

Općenito
Zemlja podrijetla

Nizozemska

Sastojci

Glukozni sirup, konzervans: sulfiti

Čuvanje

Na suhom i hladnom mjestu

Rok čuvanja

24 mjeseca

Vrsta pakiranja

Bijela plastična kanta, bijeli plastični poklopac

SREDSTVO ZA STABILIZACIJU - SORBETA, 100g

2,60 €
19,59 Kn

Bez poreza: 2,08 € (15,67 Kn)

SREDSTVO ZA STABILIZACIJU - SORBETA, 2kg

47,45 €
357,51 Kn

Bez poreza: 37,96 € (286,01 Kn)

Glukoza u prahu (atomizirana glukoza) 1.250kg

21,00 €
158,22 Kn

Bez poreza: 16,80 € (126,58 Kn)

AGAR AGAR 1kg

137,50 €
1.035,99 Kn

Bez poreza: 110,00 € (828,80 Kn)

Glukoza u Prahu (atomizirana glukoza) , 250g

4,50 €
33,91 Kn

Bez poreza: 3,60 € (27,12 Kn)

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad