PASTERIZIRANI PIRE OD JAGODE, 1kg
- Šifra: D004433
- Spremno za isporuku
- 17,95 €
135,24 Kn -
8,98 €
67,66 Kn - U cijenu je uključen PDV po stopi od 25%.
- Troškovi dostave dodatno se naplaćuju prema cijenama dostave Overseas-a.
- Cijena za jed. mj.: 8,98 €/kg (67,66 Kn/kg)
- Bez poreza: 7,18 € (54,13 Kn)
Zaslađeni pasterizirani pire od jagode (90%).
Boja: tipična boja jagode
Okus: tipičan okus jagode, bez stranog okusa.
Miris: tipičan miris jagode, bez stranog mirisa.
Zemlja porijekla: Francuska
Upute za upotrebu:
Za profesionalnu upotrebu. Za slatkiše, kolače itd.
Općenito | |
Zemlja podrijetla | Francuska |
Sastojci | 90% jagoda, 10% šećera. |
Upute za uporabu | Za profesionalnu upotrebu. Za slatkiše, kolače itd. |
Čuvanje | Čuvati na hladom mjestu (temperatura ispod +25°C), u izvornom pakiranju. |
Rok čuvanja | 13 mjeseci od datuma proizvodnje. Nakon otvaranja: čuvati u hladnjaku (+ 2/+6°C) 5 dana maksimum u izvornom pakiranju, dobro zatvoriti. |
Vrsta pakiranja | Aseptička vrečica |
PASTERIZIRANI PIRE OD CRNOG RIBIZLA, 1kg
12,78 €
96,29 Kn
Bez poreza: 10,22 € (77,03 Kn)
PASTERIZIRANI PIRE OD CRVENOG VOĆA, 1kg
9,15 € 18,30 €
68,94 Kn 137,88 Kn
Bez poreza: 7,32 € (55,15 Kn)
OBRUČ ZA TART, EXOGLASS®, dimenzija 60mm, 6 kom
25,05 €
188,74 Kn
Bez poreza: 20,04 € (150,99 Kn)
PASTERIZIRANI PIRE OD MALINE, 1kg
25,60 €
192,88 Kn
Bez poreza: 20,48 € (154,31 Kn)
SF061 - TERRACOTTA silikonski kalup, dimenzija 75mm, visina 40mm
10,13 €
76,32 Kn
Bez poreza: 8,10 € (61,06 Kn)
SF062 - TERRACOTTA silikonski kalup, TRISKELL, dimenzija 50x50mm, visina 17mm
10,13 €
76,29 Kn
Bez poreza: 8,10 € (61,03 Kn)
SF031 - TERRACOTTA MINI-MADELEINES, silikonski kalup, dimenzija 44x34mm, visina 10mm, br.15
9,95 €
74,97 Kn
Bez poreza: 7,96 € (59,97 Kn)
Pomognite nam da postanemo bolji
Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?
Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!
Vaš GOURMANDISE