PILLOW SA REZAČEM - SILIKONSKI KALUP, dimenzija 80x43mm, visina 32mm

  • Šifra: S36.165.87.0065
  • Spremno za isporuku
  • 101,25 Kn

  • Cijena za jedinicu mjere: 101,25 Kn / kom
  • Bez poreza: 81,00 Kn

DIMENZIJE ŠUPLJINE: 80 x 43 mm, visina 32 mm

VOLUMEN ŠUPLJINE: 81ml

- kalup + rezač

Svaki proizvod se sastoji od 8 šupljina.

Voluminoznost i ravnoteža dolaze zajedno u ovom kalupu s jednostavnim linijama, korišten je bio i tijekom Svjetskog prvenstva Junior Slastice SIGEP 2015. Ovaj kalup ima poseban i inovativan rub na vrhu koji daje kolačima posebnu zaobljenost. To je moderna interpretacija klasičnih deserata i  posebno je pogodan za upotrebu različitih umetaka. Pillow je kalup sa mnogo varijacija, poput sladoleda, Semifredo ili drugih slastica. Forma koja se može koristiti na temperaturi od -60 ° C do + 230 ° C, idealan je i kao umetak koji odgovara kalupu Mr. Pillow Silikomart Professional


Općenito
Specifikacija

Forma koja se može koristiti na temperaturi od -60 ° C do + 230 ° C.


Svaki proizvod se sastoji od 5 šupljine.

Dimenzije šupljine: 80x43mm, visina: 32mm

Volumen šupljine: 81ml

Zemlja podrijetla

Italija

Vrsta pakiranja

Kartonska kutija

SPREJ - WONDER VELVET, bijeli, težina 400ml

200,00 Kn Bez poreza 160,00 Kn

SAMURAI - silikonski kalup, 70mm, visina 35mm

142,50 Kn Bez poreza 114,00 Kn

MIKRO SRCA 5 - silikonski kalup, 26,5x25mm

122,50 Kn Bez poreza 98,00 Kn

TRUFFLES - silikonski kalup, 62mm, visina 52mm

142,50 Kn Bez poreza 114,00 Kn

SPREJ - VELVET, crni, volumen 400ml

125,00 Kn Bez poreza 100,00 Kn

PRAH, sjajni, srebrni, 10g

75,00 Kn Bez poreza 60,00 Kn

PRAH, sjajni, zlatni, 10g

93,75 Kn Bez poreza 75,00 Kn

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad