SAMURAI - silikonski kalup, 70mm, visina 35mm

  • Šifra: S36.210.87.0065
  • Raspoloživo
  • 142,50 Kn

  • Cijena za jedinicu mjere: 142,50 Kn / kom
  • Bez poreza: 114,00 Kn

Dimenzija 70mm, visina 35mm
Volumen 110ml x 6 = 660ml

Jedinstven i dragocijen oblik koji je očarao odbor na Coupe du Monde de la Pâtisserie u Lyonu, a koji nosi potpis Japanskog tima (Kazuhiro Nakayama, Junji Tokunaga i Shinichi Sugita). Zahvaljujući Silikomart Professionalu, možete reproducirati ovaj oblik u svojem laboratoriju, u pečenim ili semifreddo verzijama. Kalup karakterizira vijugava kombinacija skladnih linija.

Općenito
Zemlja podrijetla

Italija

GLUKOZNI SIRUP, 1 kg

42,50 Kn Bez poreza 34,00 Kn

INSIDER - SILIKONSKI KALUP

86,25 Kn Bez poreza 69,00 Kn

ŠPATULA Elvéa, 350mm

63,75 Kn Bez poreza 51,00 Kn

PASTERIZIRANI PIRE OD CRVENOG VOĆA, 1kg

82,50 Kn Bez poreza 66,00 Kn

AMORE, silikonski kalup

181,25 Kn Bez poreza 145,00 Kn

SF 124 - SAVARIN SRCA 69,5x72mm

76,25 Kn Bez poreza 61,00 Kn

PARADISE - SILIKONSKI KALUP

143,75 Kn Bez poreza 115,00 Kn

PRALINE ROYALTINE - PISTACIJA, ČOKOLADNE 1kg

212,50 Kn Bez poreza 170,00 Kn

HRSKAVE KUGLICE OD MLIJEČNE ČOKOLADE, 450g

230,00 Kn Bez poreza 184,00 Kn

HRSKAVE KUGLICE OD BIJELE ČOKOLADE, 450g

232,50 Kn Bez poreza 186,00 Kn

HRSKAVE KUGLICE OD TAMNE ČOKOLADE, 450g

217,50 Kn Bez poreza 174,00 Kn

ČOKOLADNA ZRNA KAVE, 250g

65,00 Kn Bez poreza 52,00 Kn

KAKAO MASLAC, sjajni, plavi, 200g

337,50 Kn Bez poreza 270,00 Kn

KAKAO MASLAC, sjajni, srebrni, 200g

325,00 Kn Bez poreza 260,00 Kn

MIKRO SRCA 5 - silikonski kalup, 26,5x25mm

122,50 Kn Bez poreza 98,00 Kn

RUŽA - silikonski kalup, 70mm, visina 55mm

161,25 Kn Bez poreza 129,00 Kn

HRSKAVE KUGLICE, srebrne, 185g

267,50 Kn Bez poreza 214,00 Kn

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad