SPREJ za dekoraciju VELVET, NARANČASTI, 400 ML

  • Šifra: MRTLCV001
  • Spremno za isporuku
  • 34,25 €
    258,06 Kn

  • U cijenu je uključen PDV po stopi od 25%.
  • Troškovi dostave dodatno se naplaćuju prema cijenama dostave Overseas-a.
     
  • Bez poreza: 27,40 € (206,45 Kn)

Velvet sprej za bojenje hrane na bazi kakao maslaca, nudi baršunast dekor.

Proizvod se može prskati na sve smrznute površine: semifreddos, mousses, sladoledne kolače, čokolada, kreme itd

Volumen: 400ml
Upotreba: Proizvod se koristi za ukrašavanje sladoleda, krema i polu-smrznutih proizvoda.
Upute za uporabu: Dobro protresti prije upotrebe. Posprejati homogeni sloj na željenu slasticu na udaljenosti od 20 do 25cm.

Uvijeti čuvanja: Čuvati na mjestu zaštićenom od izvora topline i daleko od plamena i iskri.
Zaštitite od sunca i ne izlagati temperaturama iznad 50°C. Boca pod pritiskom. Nesmije se izravno udisati. Ne prskajte u oči. Izbjegavajte pretjeranu uporabu. Koristite na prozračnom području. Ne bušite ili palite nakon upotebe. Ne raspršivati na otvoreni plamen ili bilo koje zapaljive materijale. Zabranjeno pušenje. Držite sprej izvan doohvata djece. Ne bacajte sprej ako nije potpuno prazan. Moguća pojava eksplozivnih smjesa u slabo provjetrenim prostorima.

Općenito
Zemlja podrijetla

Italija

MUL3D - 58, silikonski kalup, 58mm, volumen 102ml

43,88 €
330,61 Kn

Bez poreza: 35,10 € (264,49 Kn)

MUL3D - JAJE - silikonski kalup, 50x73mm, vol. 100 ml

46,38 €
349,45 Kn

Bez poreza: 37,10 € (279,56 Kn)

OKVIR ZA TORTE PRAVOKUTNI, dimenzija 58X38cm, visina 5cm

43,63 €
328,73 Kn

Bez poreza: 34,90 € (262,98 Kn)

SPREJ za dekoraciju VELVET, ZELENI, 400ml., bezE171

34,25 €
258,06 Kn

Bez poreza: 27,40 € (206,45 Kn)

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad