STABILJKA ZA CVIJEĆE, 0,7mm 100g

  • Šifra: MRT40-W041
  • Spremno za isporuku
  • 9,13 €
    68,79 Kn

  • U cijenu je uključen PDV po stopi od 25%.
  • Troškovi dostave dodatno se naplaćuju prema cijenama dostave Overseas-a.
     
  • Cijena za jed. mj.: 9,13 €/kom (68,79 Kn/kom)
  • Bez poreza: 7,30 € (55,00 Kn)

STABILJKA ZA CVIJEĆE

Dimenzija: 0,7mm 100g

Općenito
Zemlja podrijetla

Kina

BD302 - Nastavak od INOXa za slastičarsku vrečicu, STAR RIBBON

2,23 €
16,76 Kn

Bez poreza: 1,78 € (13,41 Kn)

SPREJ ZA DEKORACIJU VELVET , MLIJEČNA ČOKOLADA 400 ML

33,68 €
253,76 Kn

Bez poreza: 26,94 € (203,01 Kn)

OBRUČ ZA TORTE KOCKASTI, dimenzija 120X120mm, visina 50mm

10,13 €
76,29 Kn

Bez poreza: 8,10 € (61,03 Kn)

BF313 - NASTAVAK ZA SLASTIČARSKU (DRESIR) VREČICU, zvijezda, D9mm

2,23 €
16,76 Kn

Bez poreza: 1,78 € (13,41 Kn)

REZAČ - LIST, 2 kom., 55x35mm - 45x26mm

9,13 €
68,75 Kn

Bez poreza: 7,30 € (55,00 Kn)

VAJNER SILIKONSKI KALUP -CVIJET 924,SLK 923

27,54 €
207,48 Kn

Bez poreza: 22,03 € (165,99 Kn)

CONDE- ZASLAĐENO KONDENZIRANO MLIJEKO, 400g

2,73 €
20,57 Kn

Bez poreza: 2,60 € (19,59 Kn)

REZAČ S RUČKOM, okrugli, dimenzija 140mm, visina 20mm

10,45 €
78,74 Kn

Bez poreza: 8,36 € (62,99 Kn)

REZAČ S RUČKOM, leptir, 2 kom.

10,29 €
77,51 Kn

Bez poreza: 8,23 € (62,01 Kn)

REZAČ ZA KEKSE, prijevozna sredstva, dimenzija 600x400mm

14,76 € 29,53 €
111,23 Kn 222,46 Kn
Bez poreza: 11,81 € (88,98 Kn)

REZAČ ZA KEKSE, glazbeni instrumenti, dimenzija 600x400mm

14,76 € 29,53 €
111,23 Kn 222,46 Kn
Bez poreza: 11,81 € (88,98 Kn)

REZAČ ZA KEKSE, Božić, dimenzija 600x400mm

14,76 € 29,53 €
111,23 Kn 222,46 Kn
Bez poreza: 11,81 € (88,98 Kn)

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad