Tamna couverture čokolada 62%, 10kg
- Šifra: D308847
- Spremno za isporuku
328,50 €
2.475,08 Kn- U cijenu je uključen PDV po stopi od 25%.
- Troškovi dostave dodatno se naplaćuju prema cijenama dostave Overseas-a.
- Bez poreza: 262,80 € (1.980,07 Kn)
TAMNA COUVERTURE ČOKOLADA 62%
Gumbići od tamne čokolade - 2 cm
Topla i ukusna boja povezana je sa slatkim notama kakaa.
Kakao: 62% minimalno
Sastojci:
Kakao masa, šećer, kakao maslac, emulzifikator: sojin lecitin (E322), ekstrakt vanilije.
Može sadržavati tragove mlijeka.
Upute za uporabu:
Primjena u slastičarstvu za dekoracije, čokoladne praline (za umakanje i stavljanje u kalupe), ganache te kreme.
Savjet:
Za uspješan rad s čokoladom bitno je pravilno temperirati čokoladu poštujući krivulju kristalizacije (temperiranja) označenu na pakiranju.
Da biste dobro napravili svoje praline i dekor trebali bi raditi čokoladu u skladu s krivuljom topline.
Sobna temperature za rad s čokoladom bi trebala biti između 20 i 22°C.
Čuvanje:
Na suhom i hladnom mjestu, između 15 i 18°C, zaštićeno od svjetlosti, vlage i parazitskih (jakih) mirisa
Općenito | |
Zemlja podrijetla | Francuska |
Sastojci | Kakao mase, šećer, kakao maslac, emulzifikator: sojin lecitin (E322), ekstrakt vanilije. Može sadržavati tragove mlijeka. |
Upute za uporabu | Primjena u slastičarstvu za dekoracije, čokoladne praline (za umakanje i stavljanje u kalupe), ganache te kreme. |
Savjeti | Za uspješan rad s čokoladom bitno je pravilno temperirati čokoladu poštujući krivulju kristalizacije (temperiranja) označenu na pakiranju. Da biste dobro napravili svoje praline i dekor trebali bi raditi čokoladu u skladu s krivuljom topline. Sobna temperature za rad s čokoladom bi trebala biti između 20 i 22°C. |
Čuvanje | Na suhom i hladnom mjestu, između 15 i 18°C, zaštićeno od svjetlosti, vlage i parazitskih (jakih) mirisa |
Rok čuvanja | 24 mjeseca |
Pomognite nam da postanemo bolji
Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?
Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!
Vaš GOURMANDISE