TRILOGY - silikonski kalup, 375x46x51mm
- Šifra: S32.148.87.0065
- Spremno za isporuku
335,00 Kn
- U cijenu je uključen PDV po stopi od 25%.
- Troškovi dostave dodatno se naplaćuju prema cijenama dostave Overseas-a.
- Cijena za jedinicu mjere: 335,00 Kn / kom
- Bez poreza: 268,00 Kn
Silikomart je osmislio TRILOGY kako bi zadovoljio vaše potrebe lijepim rezultatom i optimizacijom pripreme u svijetu sladoleda i kreativnih slastica s novim oblikom i novim konceptom. TRILOGY omogućuje jednostavnu i brzu izradu 4 mala zavijutka koji se mogu kombinirati jedni s drugima ili podijeliti na manje dijelove. Kalup je izrađen u Italiji od 100% sigurnog platinum silikona za hranu i otporan je na temperature koje se kreću između -60 ° C i + 230 ° C. TRILOGY je pogodan i za nagle promijene s niskih na visoke temeperature, pogodan je za korištenje u pećnicama i u šokeru.
Dimenzija: 375x46mm, visina: 51mm
Ukupan volumen: 2000ml
Općenito | |
Zemlja podrijetla | Italija |
ECLIPSE - SILIKONSKI KALUP, dimenzija 180mm, visina 45mm
161,25 Kn Bez poreza 129,00 Kn
SET KIT BUCHE COFFEE06 - KIT SILIKONSKI KALUP BUCHE + SILIKONPODLOGA ZA PEČENJE SA TEKSTUROM KAVE
237,50 Kn Bez poreza 190,00 Kn
KIT BUCHE VIENNA02 - SILIKONSKI KALUP BUCHE + SILIKONSKA PODLOGA ZA PEČENJE SA VIENNA STRUKTUROM
237,50 Kn Bez poreza 190,00 Kn
INFINITY - silikonski kalup, dimenzija 375x47mm, visina 40mm
335,00 Kn Bez poreza 268,00 Kn
ECLAIR 140 - silikonski kalup, dimenzija 129x40mm, visina 35mm
146,25 Kn Bez poreza 117,00 Kn
CUPIDO - silikonski kalup, dimenzija 45x40mm, visina 24mm
110,00 Kn Bez poreza 88,00 Kn
EKSTRAKT KAVE, TRABLIT, tekući, 90ml
65,00 Kn Bez poreza 52,00 Kn
TRUFFLES 120 - silikonski kalup, 62mm, visina 52mm
188,75 Kn Bez poreza 151,00 Kn
Pomognite nam da postanemo bolji
Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?
Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!
Vaš GOURMANDISE