STABILIZATOR ZA SLADOLED, 2kg
- Šifra: D008276
- Spremno za isporuku
270,00 Kn
- U cijenu je uključen PDV po stopi od 25%.
- Troškovi dostave dodatno se naplaćuju prema cijenama dostave Overseas-a.
- Cijena za jedinicu mjere: 135,00 Kn / kg
- Bez poreza: 216,00 Kn
Dehidrirana sirutka u prahu, dehadrirani glukozni sirup, emulgator: mono i digliceridi masnih kiselina, zgušnjivači: guar guma, brašno od rogača, natrij alginat, karagenan, žumanjak u prahu. Alergeni: laktoza, jaja. Može sadržavati tragove glutena, mlijeka i orašastih plodova.
Upute za upotrebu: 70-80g na litru mlijeka.
Pomješajte strukturu sa šećerom i dodajte ostale sastojke.
Čuvanje: Čuvati na suhom, hladnom i tamnom mjestu.
Općenito | |
Zemlja podrijetla | Francuska |
ŽELATINA U LISTIĆIMA, tip SREBRO, 1 kg, 1800 Bloom
475,00 Kn Bez poreza 380,00 Kn
PEKTIN LF, ŽUTI, 1kg.
600,00 Kn Bez poreza 480,00 Kn
HRSKAVE KUGLICE OD MLIJEČNE ČOKOLADE, 450g
230,00 Kn Bez poreza 184,00 Kn
HRSKAVE KUGLICE OD BIJELE ČOKOLADE, 450g
232,50 Kn Bez poreza 186,00 Kn
HRSKAVE KUGLICE OD TAMNE ČOKOLADE, 450g
217,50 Kn Bez poreza 174,00 Kn
PASTERIZIRANI PIRE OD MANGA, 1kg
107,50 Kn Bez poreza 86,00 Kn
PASTERIZIRANI PIRE OD MALINE, 1kg
155,00 Kn Bez poreza 124,00 Kn
PEKTIN 325NH95, 1kg
720,00 Kn Bez poreza 576,00 Kn
PEKTIN 325NH95, 100g
76,00 Kn Bez poreza 60,80 Kn
PEKTIN LF, ŽUTI, 100g
65,00 Kn Bez poreza 52,00 Kn
ŽELATINA U LISTIĆIMA, tip ZLATO, 1 kg, 200 Bloom
462,50 Kn Bez poreza 370,00 Kn
HRSKAVE KUGLICE, srebrne, 185g
267,50 Kn Bez poreza 214,00 Kn
ŽELATINA U PRAHU 200B, ZLATNA 1kg
315,00 Kn Bez poreza 252,00 Kn
ŽELATINA U PRAHU 200B, ZLATNA 250g
85,50 Kn Bez poreza 68,40 Kn
ŽELATINA U LISTIĆIMA, tip ZLATO, 100g, 200 Bloom
57,50 Kn Bez poreza 46,00 Kn
Pomognite nam da postanemo bolji
Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?
Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!
Vaš GOURMANDISE