PASTERIZIRANI PIRE OD MALINE, 1kg

  • Šifra: D004438
  • Spremno za isporuku
  • 25,60 €
    192,88 Kn

  • U cijenu je uključen PDV po stopi od 25%.
  • Troškovi dostave dodatno se naplaćuju prema cijenama dostave Overseas-a.
     
  • Cijena za jed. mj.: 25,60 €/kom (192,88 Kn/kom)
  • Bez poreza: 20,48 € (154,31 Kn)

Zaslađeni pasterizirani pire od maline (90%).

Boja: tipična boja maline

Okus: tipičan okus maline, bez stranog okusa.

Miris: tipičan miris maline, bez stranog mirisa.

Zemlja porijekla: Francuska

Upute za upotrebu:

Za profesionalnu upotrebu. Za slatkiše, kolače itd.

Općenito
Zemlja podrijetla

Francuska

Sastojci

90% maline, 10% šećera

Čuvanje

Čuvati na hladom mjestu (temperatura ispod +25°C), u izvornom pakiranju

Rok čuvanja

12 mjeseci od datuma proizvodnje

Nakon otvaranja: čuvati u hladnjaku (+ 2/+6°C) 5 dana maksimum u izvornom pakiranju, dobro zatvoriti

Vrsta pakiranja

Aseptička vrećica

PASTERIZIRANI PIRE OD TROPSKOG VOĆA/MARAKUJE, 1kg

23,45 €
176,68 Kn

Bez poreza: 18,76 € (141,35 Kn)

PEKTIN LF, ŽUTI, 1kg.

79,64 €
600,05 Kn

Bez poreza: 63,71 € (480,04 Kn)

PASTERIZIRANI PIRE OD JAGODE, 1kg

8,98 € 17,95 €
67,66 Kn 135,24 Kn
Bez poreza: 7,18 € (54,13 Kn)

PASTERIZIRANI PIRE OD CRVENOG VOĆA, 1kg

9,15 € 18,30 €
68,94 Kn 137,88 Kn
Bez poreza: 7,32 € (55,15 Kn)

PEKTIN 325NH95, 1kg

110,00 €
828,80 Kn

Bez poreza: 88,00 € (663,04 Kn)

STABILIZATOR ZA SLADOLED, 2kg

43,35 €
326,62 Kn

Bez poreza: 34,68 € (261,30 Kn)

PEKTIN 325NH95, 100g

11,20 €
84,39 Kn

Bez poreza: 8,96 € (67,51 Kn)

PEKTIN LF, ŽUTI, 100g

8,63 €
65,02 Kn

Bez poreza: 6,90 € (52,02 Kn)

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad