ŽELATINA Riblja LF, 1kg.
- Model: Louis Francois
- Šifra: LF10023
- Spremno za isporuku
99,50 €
749,68 Kn- U cijenu je uključen PDV po stopi od 25%.
- Troškovi dostave dodatno se naplaćuju prema cijenama dostave Overseas-a.
- Cijena za jed. mj.: 99,50 €/kg (749,68 Kn/kg)
- Bez poreza: 79,60 € (599,75 Kn)
Riblja želatina je stabilizirajuće sredstvo, koje se koristi u moussevima, kremama (bavaroise), toffee i sladoledima.
Riblja želatina se također može koristiti kao stabilizator, zgušnjivač ili za teksturiranje hrane kao što su džemovi, jogurt, krem sirevi. Često se dodaje hrani s reduciranim udjelom masti kako bi simulirala masnoću i stvorila volumen bez dodavanja kalorija.
Želatina ribljeg podrijetla sadrži alergene: ribu
Upute za upotrebu: Koristite 0,7% do 0,75% težine, tj. Koristite 7-7,5 g na 1 l tekućine
Čuvanje: Držite podalje od vlage i topline.
Općenito | |
Zemlja podrijetla | Francuska (LOUIS FRANCOIS - Za Pariest - 17 rue des Vieilles vignes 77183 CROISSY BEAUBOURG - FRANCE) |
Sastojci | Želatina ribljeg podrijetla. Sadrži alergene: ribu |
Upute za uporabu | Koristite 0,7% do 0,75% težine, tj. Koristite 7-7,5 g na 1 l tekućine |
Čuvanje | Čuvati na suhom i hladnom mjestu. |
ŽELATINA U LISTIĆIMA, tip SREBRO, 1 kg, 1800 Bloom
69,95 €
527,04 Kn
Bez poreza: 55,96 € (421,63 Kn)
PEKTIN LF, ŽUTI, 1kg.
65,00 € 81,25 €
489,74 Kn 612,18 Kn
Bez poreza: 52,00 € (391,79 Kn)
PEKTIN 325NH95, 1kg
103,75 €
781,70 Kn
Bez poreza: 83,00 € (625,36 Kn)
ŽELATINA U PRAHU 200B, ZLATNA 1kg
63,65 €
479,57 Kn
Bez poreza: 50,92 € (383,66 Kn)
ŽELATINA U PRAHU 200B, ZLATNA 250g
15,80 €
119,05 Kn
Bez poreza: 12,64 € (95,24 Kn)
Tagovi: Louis Francois, ŽELATINA, ŽELATINA Riblja
Pomognite nam da postanemo bolji
Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?
Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!
Vaš GOURMANDISE