ŽELATINA RIBLJA, 250g
- Šifra: LF10023G
- Proizvoda trenutno nema na skladištu. Kontaktirajte nas za detalje
22,56 €
169,98 Kn- U cijenu je uključen PDV po stopi od 25%.
- Troškovi dostave dodatno se naplaćuju prema cijenama dostave Overseas-a.
- Bez poreza: 18,05 € (135,98 Kn)
Riblja želatina je stabilizirajuće sredstvo, koje se koristi u moussevima, kremama (bavaroise), toffee i sladoledima.
Riblja želatina se također može koristiti kao stabilizator, zgušnjivač ili za teksturiranje hrane kao što su džemovi, jogurt, krem sirevi. Često se dodaje hrani s reduciranim udjelom masti kako bi simulirala masnoću i stvorila volumen bez dodavanja kalorija.
Želatina ribljeg podrijetla sadrži alergene: ribu
Upute za upotrebu: koristite 0,7% do 0,75% težine, tj. Koristite 7-7,5 g za postavljanje 1 litre tekućine
Čuvanje: Držite podalje od vlage i topline.
Općenito | |
Zemlja podrijetla | Francuska (LOUIS FRANCOIS - Za Pariest - 17 rue des Vieilles vignes 77183 CROISSY BEAUBOURG - FRANCE) |
Sastojci | Želatina ribljeg podrijetla. Sadrži alergene: ribu |
Čuvanje | Čuvati na suhom i hladnom mjestu. |
ŽELATINA U LISTIĆIMA, tip SREBRO, 1 kg, 1800 Bloom
69,70 €
525,15 Kn
Bez poreza: 55,76 € (420,12 Kn)
PEKTIN LF, ŽUTI, 1kg.
79,64 €
600,05 Kn
Bez poreza: 63,71 € (480,04 Kn)
PEKTIN 325NH95, 1kg
110,00 €
828,80 Kn
Bez poreza: 88,00 € (663,04 Kn)
PEKTIN 325NH95, 100g
11,20 €
84,39 Kn
Bez poreza: 8,96 € (67,51 Kn)
PEKTIN LF, ŽUTI, 100g
8,63 €
65,02 Kn
Bez poreza: 6,90 € (52,02 Kn)
ŽELATINA U PRAHU 200B, ZLATNA 1kg
58,25 €
438,88 Kn
Bez poreza: 46,60 € (351,11 Kn)
ŽELATINA U PRAHU 200B, ZLATNA 250g
14,00 €
105,48 Kn
Bez poreza: 11,20 € (84,39 Kn)
ŽELATINA Riblja LF, 1kg.
82,13 €
618,81 Kn
Bez poreza: 65,70 € (495,05 Kn)
Pomognite nam da postanemo bolji
Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?
Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!
Vaš GOURMANDISE