ŽELATINA RIBLJA, 250g

  • Šifra: LF10023G
  • Spremno za isporuku
  • 170,00 Kn
    22,56 €

  • U cijenu je uključen PDV po stopi od 25%.
  • Troškovi dostave dodatno se naplaćuju prema cijenama dostave Overseas-a.
     
  • Bez poreza: 136,00 Kn (18,05 €)

Riblja želatina  je stabilizirajuće sredstvo, koje se koristi u moussevima, kremama (bavaroise), toffee i sladoledima.

Riblja želatina se također može koristiti kao stabilizator, zgušnjivač ili za teksturiranje hrane kao što su džemovi, jogurt, krem sirevi. Često se dodaje hrani s reduciranim udjelom masti kako bi simulirala masnoću i stvorila volumen bez dodavanja kalorija.

Želatina  ribljeg podrijetla sadrži alergene: ribu

Upute za upotrebu: koristite 0,7% do 0,75% težine, tj. Koristite 7-7,5 g za postavljanje 1 litre tekućine

Čuvanje: Držite podalje od vlage i topline.

Općenito
Zemlja podrijetla

Francuska


(LOUIS FRANCOIS - Za Pariest - 17 rue des Vieilles vignes 77183 CROISSY BEAUBOURG - FRANCE)

Sastojci

Želatina ribljeg podrijetla. Sadrži alergene: ribu

Čuvanje

Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

ŽELATINA U LISTIĆIMA, tip SREBRO, 1 kg, 1800 Bloom

475,00 Kn
63,04 € Bez poreza: 380,00 Kn (50,43 €)

PEKTIN LF, ŽUTI, 1kg.

600,00 Kn
79,63 € Bez poreza: 480,00 Kn (63,71 €)

PEKTIN 325NH95, 1kg

720,00 Kn
95,56 € Bez poreza: 576,00 Kn (76,45 €)

PEKTIN 325NH95, 100g

76,00 Kn
10,09 € Bez poreza: 60,80 Kn (8,07 €)

PEKTIN LF, ŽUTI, 100g

65,00 Kn
8,63 € Bez poreza: 52,00 Kn (6,90 €)

ŽELATINA U PRAHU 200B, ZLATNA 1kg

335,00 Kn
44,46 € Bez poreza: 268,00 Kn (35,57 €)

ŽELATINA U PRAHU 200B, ZLATNA 250g

85,50 Kn
11,35 € Bez poreza: 68,40 Kn (9,08 €)

ŽELATINA Riblja LF, 1kg.

618,75 Kn
82,12 € Bez poreza: 495,00 Kn (65,70 €)

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad