ŽELATINA RIBLJA, 250g

  • Šifra: LF10023G
  • Proizvoda trenutno nema na skladištu. Kontaktirajte nas za detalje
  • 22,56 €
    169,98 Kn

  • U cijenu je uključen PDV po stopi od 25%.
  • Troškovi dostave dodatno se naplaćuju prema cijenama dostave Overseas-a.
     
  • Bez poreza: 18,05 € (135,98 Kn)

Riblja želatina  je stabilizirajuće sredstvo, koje se koristi u moussevima, kremama (bavaroise), toffee i sladoledima.

Riblja želatina se također može koristiti kao stabilizator, zgušnjivač ili za teksturiranje hrane kao što su džemovi, jogurt, krem sirevi. Često se dodaje hrani s reduciranim udjelom masti kako bi simulirala masnoću i stvorila volumen bez dodavanja kalorija.

Želatina  ribljeg podrijetla sadrži alergene: ribu

Upute za upotrebu: koristite 0,7% do 0,75% težine, tj. Koristite 7-7,5 g za postavljanje 1 litre tekućine

Čuvanje: Držite podalje od vlage i topline.

Općenito
Zemlja podrijetla

Francuska


(LOUIS FRANCOIS - Za Pariest - 17 rue des Vieilles vignes 77183 CROISSY BEAUBOURG - FRANCE)

Sastojci

Želatina ribljeg podrijetla. Sadrži alergene: ribu

Čuvanje

Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

ŽELATINA U LISTIĆIMA, tip SREBRO, 1 kg, 1800 Bloom

69,70 €
525,15 Kn

Bez poreza: 55,76 € (420,12 Kn)

PEKTIN LF, ŽUTI, 1kg.

79,64 €
600,05 Kn

Bez poreza: 63,71 € (480,04 Kn)

PEKTIN 325NH95, 1kg

110,00 €
828,80 Kn

Bez poreza: 88,00 € (663,04 Kn)

PEKTIN 325NH95, 100g

11,20 €
84,39 Kn

Bez poreza: 8,96 € (67,51 Kn)

PEKTIN LF, ŽUTI, 100g

8,63 €
65,02 Kn

Bez poreza: 6,90 € (52,02 Kn)

ŽELATINA U PRAHU 200B, ZLATNA 1kg

58,25 €
438,88 Kn

Bez poreza: 46,60 € (351,11 Kn)

ŽELATINA U PRAHU 200B, ZLATNA 250g

14,00 €
105,48 Kn

Bez poreza: 11,20 € (84,39 Kn)

ŽELATINA Riblja LF, 1kg.

82,13 €
618,81 Kn

Bez poreza: 65,70 € (495,05 Kn)

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad