ŽELATINA Riblja LF, 1kg.

  • Model: Louis Francois
  • Šifra: LF10023
  • Spremno za isporuku
  • 98,75 €
    744,03 Kn

  • U cijenu je uključen PDV po stopi od 25%.
  • Troškovi dostave dodatno se naplaćuju prema cijenama dostave Overseas-a.
     
  • Cijena za jed. mj.: 98,75 €/kg (744,03 Kn/kg)
  • Bez poreza: 79,00 € (595,23 Kn)

Riblja želatina  je stabilizirajuće sredstvo, koje se koristi u moussevima, kremama (bavaroise), toffee i sladoledima.

Riblja želatina se također može koristiti kao stabilizator, zgušnjivač ili za teksturiranje hrane kao što su džemovi, jogurt, krem sirevi. Često se dodaje hrani s reduciranim udjelom masti kako bi simulirala masnoću i stvorila volumen bez dodavanja kalorija.

Želatina  ribljeg podrijetla sadrži alergene: ribu

Upute za upotrebu: Koristite 0,7% do 0,75% težine, tj. Koristite 7-7,5 g na 1 l tekućine

Čuvanje: Držite podalje od vlage i topline.


Općenito
Zemlja podrijetla

Francuska


(LOUIS FRANCOIS - Za Pariest - 17 rue des Vieilles vignes 77183 CROISSY BEAUBOURG - FRANCE)

Sastojci

Želatina ribljeg podrijetla. Sadrži alergene: ribu

Upute za uporabu

Koristite 0,7% do 0,75% težine, tj. Koristite 7-7,5 g na 1 l tekućine

Čuvanje

Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

ŽELATINA U LISTIĆIMA, tip SREBRO, 1 kg, 1800 Bloom

71,60 €
539,47 Kn

Bez poreza: 57,28 € (431,58 Kn)

PEKTIN LF, ŽUTI, 1kg.

81,25 €
612,18 Kn

Bez poreza: 65,00 € (489,74 Kn)

PEKTIN 325NH95, 1kg

93,75 €
706,36 Kn

Bez poreza: 75,00 € (565,09 Kn)

ŽELATINA U PRAHU 200B, ZLATNA 1kg

63,65 €
479,57 Kn

Bez poreza: 50,92 € (383,66 Kn)

ŽELATINA U PRAHU 200B, ZLATNA 250g

15,80 €
119,05 Kn

Bez poreza: 12,64 € (95,24 Kn)

ŽELATINA RIBLJA, 250g

24,80 €
186,86 Kn

Bez poreza: 19,84 € (149,48 Kn)

Napiši komentar

    Loše             Dobro

Tagovi: Louis Francois, ŽELATINA, ŽELATINA Riblja

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad