PASTERIZIRANI PIRE OD CRNOG RIBIZLA, 1kg

  • Šifra: D004431
  • Proizvoda trenutno nema na skladištu. Kontaktirajte nas za detalje
  • 77,50 Kn

  • U cijenu je uključen PDV po stopi od 25%.
  • Troškovi dostave dodatno se naplaćuju prema cijenama dostave Overseas-a.
     
  • Cijena za jedinicu mjere: 77,50 Kn / kg
  • Bez poreza: 62,00 Kn

Zaslađeni pasterizirani pire od crnog ribizla (90%)

Sorte voća: Tenah, Black down, Andega i ostale sorte.

Zemlja porijekla: Francuska

Boja: tipična boja crnog ribizla

Okus: tipičan okus crnog ribizla, bez stranog okusa.

Miris: tipičan miris crnog ribizla, bez stranog mirisa


Upute za upotrebu:

Za profesionalnu upotrebu. Za slatkiše, kolače itd.

Općenito
Zemlja podrijetla

Francuska

Sastojci

90% crnog ribiza, 10% šećera.

Čuvanje

Čuvati na hladom mjestu (temperatura ispod +25°C), u izvornom pakiranju

Rok čuvanja

12 mjeseci od datuma proizvodnje

Nakon otvaranja: čuvati u hladnjaku (+ 2/+6°C) 5 dana maksimum u izvornom pakiranju, dobro zatvoriti.

Vrsta pakiranja

Aseptička vrećica

PEKTIN DGF SERVICE, 1kg

508,75 Kn Bez poreza 407,00 Kn

PASTERIZIRANI PIRE OD JAGODE, 1kg

87,75 Kn 97,50 Kn Bez poreza 70,20 Kn

PASTERIZIRANI PIRE OD CRVENOG VOĆA, 1kg

74,25 Kn 82,50 Kn Bez poreza 59,40 Kn

SF 124 - SAVARIN SRCA 69,5x72mm

68,75 Kn Bez poreza 55,00 Kn

SAMURAI - silikonski kalup, 70mm, visina 35mm

128,75 Kn Bez poreza 103,00 Kn

PASTERIZIRANI PIRE OD MALINE, 1kg

92,50 Kn Bez poreza 74,00 Kn

PEKTIN DGF SERVICE, 100g

56,25 Kn Bez poreza 45,00 Kn

PASTERIZIRANI PIRE OD VIŠANJA MORELLO, 1kg

105,00 Kn Bez poreza 84,00 Kn

ŽELATINA U PRAHU 200B, ZLATNA 250g

68,75 Kn Bez poreza 55,00 Kn

Pasterizirani pire od guave, 1kg - Léonce Blanc

45,00 Kn 90,00 Kn Bez poreza 36,00 Kn

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad